Natte sneeuw valt
Op je haar, je wangen,
Je neus, zacht kus
Ik je lippen warm
Een waterig zonnetje
Weerspiegelt je ogen
In de lucht en
De regenboog verschijnt
Ik hou van
Alle kleuren
Uit die boog
En je ogen
Je glimlacht en
Ik smelt, net
Als de vallende sneeuw
In je handen