slaap lekker zonnetje
bedankt voor deze dag
slaap lekker mooi sterretje
bedankt dat ik dit allemaal beleven mag
slaap lekker mooie bloemen
zullen jullie morgen weer net zo mooi zijn
slaap lekker beestjes
mogen jullie gelukkig leven, groot en klein
slaap lekker alle mensen
mogen jullie nog lang bestaan
de laatste slaap lekker
voor die grote schijnende maan