Bruisend van energie en kracht
Boordevol leven, beminnelijk en rustig
Eerlijk, eenvoudig en steeds kontent
Om me te kunnen ontmoeten
Maar plots die stilte tussen ons
Alles heeft zo'n raar gevoel
Omdat u rust en kalmte zocht
Omdat u het anders niet mocht
Je kende mooie, onvergetelijke dagen
Jouw glimlach, uw zachtmoedigheid
Je bent een vrouw van geduld
Een vrouw met vriendelijke ogen
Hoe zou ik u kunnen vergeten
Je bent misschien maar even weg van mij
Een week, een maand, misschien veel meer
De weg is zeer lang voor mij
Ook al krijg ik misschien geen antwoord meer
Op de verschillende vragen die ik nog stellen wou
Maar mijn liefste, ik heb nog even geduld
Ik voel het, is mis je toch zo teer
Kijkt in uw hartje en ge zult zien
Dat er nog steeds iemand op u wacht
Op uw signaal dat ik misschien terug komen mag
Ik mis je sterk
Ik hoorde u steeds zeggen aan de telefoon
Wat zie ik je dolgraag, zelfs een beetje zeer veel
Nu ben ik een gekraakt persoon in een diep tranendal
Oprecht gemeend, omdat ik U voortaan missen zal
twoaene