Ik heb het gevoel dat ik met iemand wil praten
Ik heb het gevoel dat ik iemand ken
Geen enkeling heeft het in de gaten
Omdat ik doe alsof ik gelukkig ben
Altijd maar dromen, dromen van een natuurvriendin
Zeker wetend dat het bij haar ook eens zal overkomen
Ook voor jou komt ook eens zo'n moment
Je toch zo anders voelen dan de rest
Ik kan de weg maar niet vinden
Om te vertellen wat ik voor haar voel
Al was het maar om een keer te vragen
Willen we samen voor de natuur iets doen.
Misschien hebben we samen het natuurgebied gevonden
Het is moeilijk te zeggen dat het onmogelijk is
De droom van gisteren is de hoop van vandaag
En wie weet...de werkelijkheid van binnekort.
twoaene