Liefde,
de kracht van het leven.
Is,wat God in éénieder van ons
mens en dier heeft meegegeven.
Om de kracht van het leven
aan éénieder van ons
mens en dier door te geven,
dan weet men de waarde
van het leven.
Dit alles is,en blijft
van onschatbare waarde.
Weet men met deze
gedachten te leven,
dan zal vreugde en geluk
hart en ziel genezen
in het verdere leven...