Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Jij
Waarom kan ik niet ophouden
van u te houden
Je bent nu zo ver
en toch zo dichtbij
heel diep in mij
Je bent een deel van mijn leven
meer nog
een deel van mijn lichaam
dat ik nu mis
Een fantoompijn?
Het is meer dan dat
Ik kan u niet vergeten
Ik mis u
Ik leefde in een droom
Jammer genoeg ben ik ontwaakt
Waar moet ik nu nog
naar streven
Jij was de zin
van mijn leven
Over dit gedicht
Auteur:
marc
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
01 januari 1970
Thema's:
[Liefdesverdriet]
[Houden van]
[Eenzaamheid]