een beetje in de war
weet niet wat ik moet
allemaal zo raar
onmoglijk
mogelijk
raar gevoel van binnen
wil graag bij je zijn
allemaal erg ingewikkeld
mogelijk
onmogelijk
hoever liggen mogelijk en onmogelijk uit elkaar
is het echt alleen het stukje -on-
dat het allemaal zo moeilijk maakt?
ik wil het mogelijk maken
*hou van hem, heel erg veel! maar hoe kan ik dat thuis vertellen en duidelijk maken dat hij is veranderd? ze zullen het niet accepteren ben ik bang*