Verlaten en alleen
Eenzaam zonder jou
De demonen van voorheen
weggejaagd door jou
Staan weer voor mijn deur
Verlaten en alleen
Niemand om me te beschermen
Angsten van voorheen
komen weer naar boven
Niemand om me te redden nu
Helemaal alleen
Is er maar een uitweg
om deze hel te ontsnappen?