Zeilen over het water.
Het water van het leven.
Met herinneringen van vroeger en dromen over later.
Zeilen over de golven.
De golven van verdriet.
Soms zo hoog dat je erdoor word bedolven.
En het licht zie je soms niet.
Zeilen over stromen.
Stromen van rust en vree.
Waar je tot jezelf kan komen .
Vaak alleen, soms gaat er iemand met je mee.