het steekt me zo tegen
elke dag door wind en regen
ik kan dit niet meer aan
ik wil dit leven gewoon laten gaan
voor wie of wat ben ik hier nog
ik kan niet meer echt niet
al zing je voor mij je mooiste lied
ik wil hier niet meer zijn
het doet me allemaal zo'n pijn
maar jullie kunne me niet begrijpen
het ligt niet zomaar voor het grijpen
ieder dag met tegenzin opstaan
al krijg ik later nog de mooiste baan
al kan het nu echt niet meer aan
ik wil hier niet meer zijn
gunnen jullie me deze pijn?
jullie kunnen me niet laten gaan
maar waarom kan ik dat niet verstaan
warom houden jullie me tegen
wat ben ik nu waard
niets,helemaal niets
ik kan dit niet meer!