Je bent terug gekomen in mijn leven,
Om mij geluk, hoop en liefde te geven.
Ik ben blij,
Ik voel me vrij.
Je bent in mijn leven terug gekomen,
Dat had ik nooit durven dromen.
Heb je gesproken,
En ik liet mijn tranen lopen.
Tranen van liefde, geluk en hoop,
Omdat jij weer in mijn leven loopt.
Na jou 2 jaar niet meer hebben gezien,
Ia dit wel een tien!
Ik zie je nog niet, maar wel later,
Dan hebben we allebei een kater.
We spreken elkaar weer,
En dat doet me geen zeer.
Jij hebt 1 van mijn brieven beantwoord,
Maar daar heb ik niks van gehoord.
Je negeert me niet meer,
En doet me daarom geen zeer.
Mijn hart springt van geluk open,
Want ik heb jou weer gesproken.
Ik ben zo blij,
En ik voel me zo vrij.
Je bent weer terug gekomen,
Terug gekomen in mijn leven.
Dat had ik niet kunnen dromen,
Je hebt me liefde, geluk en hoop gegeven.