mijn allerliefte zus
ik zie je echt supergraag
ik je nooit meer kwijt
ik kan me geen leven meer inbeelden zonder jou
je troost me als ik het moeilijk heb
en ziet wanner ik nood heb aan een gesprek
je luisterend oor,je troostende armen
die mij telkens opnieuw verwarmen
ik heb ze zo veel nodig
ze zijn dus nooit onnodig
maar zus wat als je niet bij me bent
dan denkt aan jou in mijn gedachten
aan hoe we vroeger samen lachten
hoe we samen zo gelukig waren
en in de herfst lopen door de blaren
maar mijn allerliefste zus
ik wil dat je weet dat ik je nooit meer vergeet
ik zie je graag