Mezelf verscholen
Zal moeten vechten,
Me openstellen voor mezelf,
moet mezelf zien staan,
aangedaan in het dal,
blut en ontkleed,
van niets, langzaam weer
opstaan, groeien naar de top
nu is het op
het is gedaan door een klap
eerst nog denkend het is een grap
ik ga hier gewoon verder,
anderen hebben het zwaarder,
zij zijn slachtoffer, niet ik
maar niets is minder waar,
ik leefde net als zij,
dicht bij dat onbekende gevaar.
12-04-01