Rauw raast het door mijn hoofd
Zinderend vuur dat niet dooft
Flarden knijpen mijn keel dicht
Geen adempauze in zicht
In dit duister mist mijn licht
Mijn gevoel welk niet richt
Malend
Smalend
Waar ga je heen?
Duwen, vechten, verweren
Ooit zal ik het leren
Nu doe ik het gewoon weer
Ik zoek mijn weg wel nog een keer