de sleutel
zet de deur maar op een kiertje
dan kan je zo binnenlopen
als het eenmaal kan
bewaar hem voorzichtig
voor het geval
mijn hart weer eventjes
op slot moet
mn meissie in tranen
ik voel me alleen
mag niet bij haar zijn
kan even niet
met de deur op een kiertje
kan zij er ook makkelijk in
en al die anderen
die dat willen
maar maak niet te veel lawaai
doe niet te druk
en maak niets stuk
wil niet nog meer pijn
ik zet mijn hartje open
dan kan ook het verdriet eruit
je kamertje is nog vrij
al is het nog even wachten
jouw kamertje zal jouw kamertje blijven
voor altijd
ik hou van jou het allermeest
en daar ben ik trots op!
trots op jouw kamertje
en mijn kamertje bij jou
want ik weet dat het er nog is
jij houdt ook nog van mij
we moeten nog even wachten
maar jij hebt mijn sleutel
dus ze de deur op een kier
en je kunt zo naar binnen kopen
over een tijdje...
*het is zoow moeilijk, maar ik moet blijven wachten en dat gaat zolang ik blijf denken aan jouw woorden... aan het feit dat jij ook nog van mij houdt! en mijn meissie, komt goed*