~Mijn hart voelt koud...~
Ik hoor je stem nog wat nadreunen
De echo blijft hangen mijn hoofd
Ik wankelde en wilde leunen
Maar ik weet niet meer waar ik in geloofd
Moet ik geloven het ene moment
Dat je zegt ik hou van je, heb je lief
Of toen ik ineengedoken schrok
Toen jij je stem verhief…
Moet ik mezelf vasthouden
Aan wat er altijd was maar nu niet is
Moet ik je blijven wakker schudden
Dat het allemaal niet eerlijk is
Het is opnieuw kapot gemaakt
Het voelt niet meer alsof je van mij houdt
Je hebt me in het diepste geraakt
Mijn huid is warm maar mijn hart voelt koud
Maandag 15 maart 2004, 0.13 uur...en ik vraag mezelf gewoon af waarom, waarom, waarom? Het voelt over maar dat is het niet...