Jij bent mij vriendin ,
niet omdat jij buitengewoon op mij lijkt ,
of ik buitengewoon op jou ,
niet omdat jij buitengewoon slim bent ,
of buitengewoon inteligent ,
niet omdat jij buitengewoon lief bent ,
of buitengewoon schattig ,
niet omdat jij buitengewoon grappig bent ,
of buitengewoon aantrekelijk ,
maar omdat je alles dat gewoon is ,
voor mij buitengewoon maakt .