Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Herfst (songtekst)
Nier meer naar school
Maar werken
En versterken
Alles wat hij heeft
En zijn vriendin
Is zijn vrouw
Blijft trouw
Omdat hij van haar houdt
Maar straks komt de herfst
En alles gaat voorbij
Herfst
Aan alles komt een eind
De kinderen zijn weg
Het is stil in huis
Niet langer thuis
Omdat ze nu volwassen zijn
Een nieuw begin
Onzekerheid gekomen
Blijft dromen
Van wat hij niet had kunnen zijn
Bang voor de herfst
Want alles gaat voorbij
Herfst
Aan alles komt een eind
Alles wil niet meer zo vlot
Vast de spieren
Of de nieren
Die niet zo werken als het moet
Woont niet meer thuis
Krijgt veel bezoek
Kent ze niet zo goed
Het zijn de kinderen van zijn zoon
Herfst
Die is allang voorbij
Herfst
Aan alles komt een eind
Herfst
Alles is voorbij
Herfst
Aan allen komt een eind
Reacties op dit gedicht
Marten vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
joni heylens
:
Woensdag, maart 17, 2004 13:47
Heel mooi Marten!
-xxx-
Jonike
Over dit gedicht
Auteur:
Marten
Gecontroleerd door:
cartooneke
Gepubliceerd op:
16 maart 2004
Thema's:
[Herfst]
[Eenzaamheid]
[Dood]