woorden gaan weer verloren
praten kan niet meer
enkel zwijgen
dat is het beste
eigenlijk wil ik schreeuwen
iedereen zeggen dat ik van je hou
dat we samen opnieuw beginnen
wij weer samen verder gaan
raar zullen ze opkijken
starend naar ons
met verbaasde blikken
niemand zal het begrijpen
een verleden zo ingrijpend
moeilijk, maar overwonnen
een heden zo zwijgzaam
en een toekomst zo mooi
die toekomst zo mooi
laten we daar naar kijken
nu even blijven zwijgen
en langzaam aan gaan praten
dan kan ik op een dag
iedereen vertellen dat ik van je hou
dat we samen opnieuw beginnen
wij samen verder gaan
want dat is wat wij beide willen
samen zijn
samen een leven lijden
en niet meer apart door het verleden
*hou van um, het allermeest*