Mijn dromen blijven dromen
en mijn wensen zullen nooit uit kunnen komen
Maar die dromen en wensen zullen altijd blijven bestaan
want jij hebt mij geleerd hoever echte liefde kan gaan
En ookal doe je mij nu veel verdriet
wat jij en niemand anders ziet
Ik heb jouw hart niet zo snel tekeer kunnen laten gaan
niet zo snel als die van mij is gegaan
ik kan nu alleen maar hopen
dat mijn dromen en wensen jouw hart in lopen...