Ik probeer in een
Stom gedichtje
Te zeggen hoeveel
Ik van je hou
Maar het lukt niet
Ik kan de woorden
Gewoon niet vinden
Omdat ze er niet zijn
“Ik hou van jou” dat heb ik
al 1000 keer gezegd
en “ik heb je lief”
net zo vaak
Misschien lukt het ook
niet met woorden maar
Moet ik het je
Gewoon laten merken
Als je huilt,
Zal ik met je meehuilen en
Als je lacht,
Zal ik mee lachen
Als je wil praten
Kom dan maar
En als je wil zwijgen
Is dat soms misschien wel beter
Ik zal je vasthouden,
Kussen en beminnen, geef
Me de kans asjeblieft
Maar zie je, het kan niet met woorden
Weet gewoon, dat, als je
Me nodig hebt bij iets,
ik er altijd voor je zal zijn
en dat ik altijd van je blijf houden…