ik begrijp dit allemaal niet meer
het doet allemaal zo'n zeer
julie zitten allemaal in mijn hart
maar waar is dit dan zo hard
het lijkt wel of ik moet kiezen
of ik iemand zal verliezen
dat ik ooit wel eens zal moeten kiezen
maar dat wil ik niet
ik weet het allemaal niet meer
t'is nu zo raar
door 1 lief gebaar
julie stonden altijd voor elkaar klaar
en nu...
nu is er een een eeuwige stillte
maar wie zal die stilte doorbreken
ik weet het niet