Ik denk terug aan die heerlijke dag
De dag waarop ik je heel even zag
De dag dat ik hunkerde om je eens te zien
Die dag waarop ik mezelf zat af te vragen
Zou het dan toch gebeuren, zo'n minuut of tien
En toch houdt er me iets tegen
Ik ben bang dat u het verkeerd zou opnemen
Ik wil uw innige warmte voelen
Je bent eenvoudig, maar toch zo lief voor mij
Totaal in de war van die dag
Kan ik alleen maar zeggen
Die dag, ik hou van jou....
twoaene