Soms ben ik zó bang
Gewoon bang voor alles
Ik voel het niet aankomen
Het is er zomaar, opeens
Bang voor die klamboe
Die rondom mijn bed hangt,
Bang voor mijn knuffel,
Waar ik normaal nooit zonder kan
Bang dat je me zult verlaten
Voor iemand anders,
Bang dat je me zult haten
Omdat ik (n)iets zei
Bang voor de dingen
Die er helemaal niet zijn
Maar het gaat weer over
En kan ik weer slapen :)
*** Liefje, je bent niet de enige zoals je ziet... ***