Ik ben een bolletje
mens
op zoek naar een holletje
Ik ben een bolletje
gek
op zoek naar een lolletje
Ik ben een bolletje
verdriet
op zoek naar iets vrolijks
iets kleurrijks
(maar vind het niet)
Ik ben een bolletje gevoel
heb een leven,
maar zonder enig doel
Ik ben een bolletje dood leven
-Bolletje Dood Leven Zonder Doel-