ik denk aan je
wanneer ik vanuit de hoogte
het landschap bewonder:
de prachtige heuvels, de gierende wind
de "natuur", wij waren als
bliksem en donder.
ik denk aan je
wanneer ik mijn hoofd
op mijn kussen leg.
verlaten strand, warme zon
de zeelucht en jij
mmm...ik droom lekker weg.
ik denk aan je
wanneer ik op de radio
dat lied hoor
en ik herinner me dan weer,
je mooie zachte bruine ogen
en je oren met je krullend haar ervoor.
ik denk aan je
oh wat denk ik vaak aan je
en dan vraag ik me
weleens af of je
ook een heel klein beetje
aan me
denkt?