gedachten vervliegen,dromen vergaan
maar steeds denk ik,en zie ik je staan
ik kan je niet vergeten,denk nog vaak aan je terug
ik heb je slecht behandeld,en jij keerde mij de rug
het is moeilijk om niet meer bij je te zijn
maar ik denk nog vaak aan je, al doet het pijn