Ik vind het moeilijk,
je ogen vervuld zien
met tranen
terwijl ik zelf
weerloos tegen
de toekomst aanstaar.
Ik vind het hartverscheurend
je pijn te voelen
breken in de stilte
van de nacht.
Ik wil er zijn voor jou
maar het is alsof
verdriet me zelf
verkracht.
---
voor Veerle
---