De woorden willen niet komen...
toch blijf ik dromen!
ik zou zoveel willen zeggen...
maar weet het niet ui te leggen!
Ik zou het willen zingen...
moet mijn gevoelens bedwingen!
zing mee met een lied...
"vergeet je niet"
Niemand die luistert...
ben aan mij herinneringen gekluisterd!
ik denk aan die dingen...
moet mij weer bedwingen!
Krijg tranen in mijn ogen...
ik voel mij heel bewogen!
ik zei het reeds...
vroeger was het altijd feest!
Toen pa zong...
bewoog niemand zijn tong,
allen waren aan het luisteren...
we durfden zelf niet te fluisteren!
De woorden willen nog niet komen...
ik blijf er maar over dromen!
het was een mooi tijd...
daar van heb ik zeker geen spijt.