je bent kwaad
op alles en iedereen
je ogen spuwen vuur
wanneer je hen aankijkt
je bent verdrietig
omdat je de harde realiteit kent
een bloedrode traan loopt langs je wang
en sterft in de plooi van je lippen
je voelt je klein
doordat niemand jou wil begrijpen
harde, maar correcte woorden
gaan er door je heen
je hebt geen zin meer
geen zin meer om kwaad te zijn
geen zin meer verdrietig te zijn
geen zin meer om klein te zijn
je hebt maar 1 droom
1 wens
1 doel ...
opnieuw gelukkig zijn
-xxx-