Hoeriyya ek Qaid
Je mag zeggen wat je wilt in het openbaar
maar dat is niet zo,er zijn regels ze zijn ontzichtbaar
Want wie zegt dat ze je niet gaan bedreigen
en natuurlijk een wapen om je te laten zwijgen
Die wetten slaan nergens op
Het is gewoon een grote mop
Je mag je eigen geloof houden
Maar proberen je wel te weerhouden
Ik geloof niet in die mensenrechten
Want er komen steeds meer gevechten
Want het is allemaal
Hoeriyya ek Qaid .......
Liefs Fatima.........