Neen, je hoeft niet te wachten
Yach, zijn adem stinkt
’t Zal de pijn verzachten
Well duh, schoensmeer blinkt
‘k Moet patatten schillen
Er zit een spin op toilet
Kan je dat wel tillen?
Nope, die ligt nog in bed
Want de lucht is blauw
Er zit een kikker in de sloot
Ik lust hem wel rauw
Ach, z’is half dood
Er fladderen wolken
Hij is aangerand
‘k Wil de wereld ontvolken
Tel korreltjes zanden
Jah, ‘k amuseer mij
Dichten is tof
De kip van de buren legt weer een ei
En hun zoontje bijt opnieuw in het stof