Ik zing en dans door de dag heen,
want er is iets gebeurd
wat ik niet meer verwachtte
die droom is toch uitgekomen
terwijl ik hem allang had opzijgeschoven
Er is één ding dat ik nu wel heb geleerd
geef nooit op, hoe donker de dag ook is
ik weet het, het is misschien cliché
maar in het leven kom je er heel wat verder mee!
Believe in your dreams!