Waarom is alles zo plichtsgebonden?
Waarom kunnen wij niet zo vrij zijn als een vogel?
Levende van dag tot dag,
niemand die ons zegt wat we moeten doen
Niet wetend waar je ziel is,
je thuis is
in alles wat je doet vrij zijn
Is dat dan echt teveel gevraagd?