Rozen die bloeien in een mensen leven.
Het is een laaste eer betoon om aan iemand
te geven.
Voor iemand die nu niet meer leef.
Maar waar je nog steeds zo veel om geef.
Dus daarom leg ik deze rozen op je graf.
Omdat voor mij de liefste oma voor me was.
Zonder jouw zal rustig en veel stiller zijn.
Maar gelukig of je niet meer hoeft lijden.
en vrij bent U van de pijn.
Ik zal je missen mijn liefste oma dat bent jij