Dingen die niet bestaan.
Ik laat ze maar komen,
Ik laat ze maar gaan.
Ze komen toch alleen maar voor in mijn dromen.
Hekserij en hoces poces,
Is dat soms een kroces?
Wat is dat precies wicca?
Het zijn dingen die niet bestaan.
Draken en trollen,
Het begint me overal te tollen.
Ze bestaan niet!
Hoe komt het dan dat ik ze wel zie?
Ik leef in 2 werelden,
Maar ik word er gek van.
Er is geen mens die dat kan.
Maar ik natuurlijk weer wel.
De poort tussen die 2 werelden,
Hij MOET dicht, maar hij is open.
Een sleutel voor 7 sloten,
Ik ben hem kwijt.
Nu moet ik altijd in 2 werelden voortleven...