Een boom weet wanneer de lente komt
Hij voelt het sap in de kleinste takjes
Ook in ben een boom, maar een verliefde boom
En weet dat het sap van ergens komt
Ik voel in mijn diepste binnenste
Dat ook ik dat sap wil doorgeven
Om na haar zwaar labeur
Een nieuw en krachtig leven te schenken
Goed zijn voor een relatie
Wil niet altijd zeggen
Dat ik u misbruiken wil
Om te voldoen aan mijn egoïstische wil
Het ware beeld van u is door liefde getekend
Liefde die mij zegt
U moet bemind en geaaid worden
En zo kunnen we in elkaars leven binnengroeien
twoaene