In mijn hart bent je niet weg
Ook niet wanneer je plots ben weggegaan
Met weinig woorden en zonder omweg
Hebt ge er onverwachts een einde aangemaakt
We hebben geen afscheid genomen
Met pijn in het hart en met blijvende vragen
Het kon ook anders zijn gegaan
Waarom hebt ge dat gedaan
Onverwachts weggaan is altijd pijnlijk
Voor iemand zoals ik die U toch zo graag had
Als er slechts één iemand is die het kon weten
Al moest het soms stiekiem gebeuren
Je zal er altijd voor me zijn
Hoe zou ik u kunnen vergeten
Misschien bent je maar even weggegaan
Ik blijf dromen
Dit afscheid doet onnoemelijk veel pijn
Maar wat er gebeurt is houdt mij samen
Ik draag je blijvend in mijn hart
Moge onze korte relatie een blijvende herinnering zijn.