ik wil zo graag uit het leven stappen
het steekt me allemaal zo tegen
ik wil niet meer leven
zeker na gisteren
nu weet bijna iedereen het
ik wou me gewoon amuseren
en ik had weer eens wind tegen
ik kan dit gewoon niet maar
ik wil dit leven gewoon laten gaan
ik wil weg
weg hiervandaan
ergens waar ik met een schoone lei kan beginne
waar niemand weet van probleme
ik wil gewoon
gewoon eens gelukkig zijn
maar het lukt me hier niet
er is wel altijd iets of iemand dat me tegen houd
maar waarom
zovel vragen in mijn hoofd
allemaal onbeantwoord
zal ik er ooit een antwoord van krijgen
of zal het dan al te laat zijn?
nog zo'n vraag waar ik gaan antwoord op zal krijgen