Ringring
De bel
Die mijn leven bepaalt
Waardoor alles tilt slaat
De bel
Die de dag aankondigt
En ‘hetnaarschoolgaan’ verkondigt
De bel
Die me doet opstaan
Me doet denken
Aan het stilstaan
Van de pijn
Van het ‘naarschoolgaan’
De bel
Die de droom
De lieve gedachte
Van de nacht verjaagt
De zielepijn najaagt
Van het leven
De bel
Die me de illusies van ‘hetnaarschoolgaan’
Doet overgeven
De bel
Die mij vermoordt
Die mijn slaap verstoort
Waar ik even gelukkig kan zijn
Even zijn zonder pijn.
*Wekker, ik haat je*