Dezelfde traan die over onze wangen druipt,
Dezelfde angst als een kind die voor het donker wegkruipt,
Dezelfde Leed die dieper snijdt dan wonden,
En nog steeds het gevoel dat we niet meer verder konden
Dezelfde beelden die je nooit meer zal vergeten
Dezelfde haat, waarmee mensen zijn bezeten
Dezelfde spijt, Waarmee mensen elkaar naar boven verzonden
En nog steeds het gevoel dat we niet meer verder konden
Hetzelfde bloed die door onze aderen stroomd
Dezelfde nachtmerrie, Alleen beseffend dat je niet droomt
Dezelfde pijn, waarmee onze harten zijn verslonden
En na al de tijd, nog steeds het gevoel dat we neit meer verder konden
- Voor alle mensen die iemand dierbaar hebben verloren... R.I.P