Hij heeft alles van me afgenomen.
Hij heeft mijn emotie van me afgenomen.
Mijn vrolijkheid van me afgenomen.
Ik zet een groot masker op.
niemand ziet aan me wat jij mij hebt aangedaan.
Ik ben niet boos.. verdrietig.
Heb geen gevoel meer.
voel geen liefde.. haat.. angst.. pijn..
Jij hebt me alles afgenomen.
En ik zei nog zo duidelijk nee, maar jij gingverder.
Verder met mij leeg maken. Je zoog al het levenin mij in een paar minuten eruit.
Ik zei toch nee?