Een tintelend gevoel
In m’n buik als
Je me aanraakt
Op de plaatsen
Waar alleen jij
Mag komen
Een sensatie, gehuld
In zijden dekens, als
Je me streelt op de
Plaatsen waar
Nog nooit iemand
Is geweest
Maar een onbeschrijflijk goed gevoel
Om van je te houden, als
Je naast me ligt, geweldig
Om naar je te kijken
Als je daar naast me ligt
Zonder al die kleren aan…