Hoe zal je toekomst eruitzien?
Zal je hem doorbrengen met mij of zul je voor derest hetzelfde paard blijven dat je nu bent?
Mager, triest, maar toch ben ik er voor jou.
Ik zal er altijd voor je blijven.
Ik heb jou nodig zoals jij mij, om voor je te zorgen, om van je te houden en bij je te blijven.
Meer en meer verlang ik om je te kopen, maar wat zeggen mijn ouders daarover? Dat ze niet weten of je goed genoeg bent.
Dat doet pijn, jij bent alles voor mij.
Jou heb ik nodig om mijn leven goed te maken, jij maakt mij iedere dag zo blij.
Wat zal er gebeuren met jou?
Je bent en blijft maar een dier zeggen mijn ouders.
Maar jij bent meer dan dat, jij ziet mijn diepste gevoelens, je voelt als ik je aandacht nodig heb en jij doet mijn hoop weer opleven.
Iedere keer ik in je ogen kijk, zie ik dat je bij mij wilt zijn.
Al heb je soms je kuren, mijn liefde voor jou blijft oneindig lang duren.
Maar hoe krijg ik jou voor eeuwig bij mij?