Kweet dat ze veel om jullie geeft
van jullie houdt, dat ook
en niet zonder jullie kan leven
maar daar kan ik tegen
in een zeker opzicht, ben ik
ontzettend blij dat jullie er zijn
ze lacht weer, als ze een
van jullie twee ziet
waarschijnlijk weten jullie dit alles niet
maar dat maakt ook nix
het zou jullie misschien afschrikken
en alles zou verpest zijn
Nu voelt ze zich ook nog lullig
omdat ik zo verrekte jaloers ben
terwijl het alleen mafar mijn schuld is
niet de hare of die van jullie
en word asjeblieft niet boos
als ik het zeg, dat ze toch écht
het meeste van mij houdt
en dat ze bij me hoort…