Indien ik op een dag
troosteloos opsta,
kijkend naar de hemel,
wetend dat jij het bent
die me deed zinderen
van geluk..
Die me deed dromen
van later...
En me deed beseffen
dat iemand van me
houdt...
Zou je me dan troosten???
Indien ik op diezelfde
dag zou beseffen dat
wij niet meer
een duo zijn
maar twee individu's...
Zou je dan kunnen
leven in een wereld
zonder mij???
Wel indien die dag
er ooit komen zal
zal hij veel
stukmaken
behalve datgene
wat ons zo uniek maakt
"ons verleden SAMEN"!!
En indien die dag
er dan ooit is
volgt er een nieuwe dag
waarop wij gelukkig opstaan,
kijkend naar een blauwe hemel,
wetend dat wij het zijn
dat voor ons geluk zorgt,
dat ons doet dromen naar later
en ons doet beseffen
dat wij van elkaar houden...
Want deze dag is het moment
dat onze dromen realiteit worden!!!