Leven in een paradijsje
met jou liefde om mij heen!
Leven in een wereldje
Waar jij mij nooit meer zou loslaten!
Maar waar ben je nou ?!?
Kzie je niet meer,
Waar zijn je dromende ogen ?!?
Kvoel je niet meer,
Waar zijn je sterke armen ?!?
Nooit gedacht,
Nooit willen weten!
Nooit gevoeld,
Nooit willen meemake!
Jij,
zo dierbaar...
Meegenomen naar
een plaats waar men kan
zweven tussen de wolken
Meegenomen naar
een plaats waar men kan
Zingen tussen de nachtegaaltjes!
Je verlaatte mij...
Niet gewild,
maar geruild!
Kzie het nog steeds gebeure...
Jou leven voor
dat van de mijne...