Klote dag gehad vandaag,
alles ging weer zo supertraag..
Ik wil niet meer naar school toe,
Ik die volgens de Studie Opvoeder alles verkeerd doe!
Straf geven,
hier en daar...
Naar die bladzijden probeert den SO te streven,
100 blz gegeven, en klaar.
Dan krijgt hij zijn centjes,
in het zwart.
Bekijkt hij ons als waardeloze kleine ventjes,
elke gelijk maar toch apart.
Ik haat die man,
maar wat kan ik daar aandoen, dan??
NIETS!
*Volgend jaar naar een andere school!*