Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
angst voor de toekomst
Bang om wat komen zal
de toekomst is een dreiging
wat zal er nu gebeuren
op weg naar mijn eindbestemming
De weg loopt door in de duisternis
waar ga ik nu naar toe
de angst voor het onbekende is groot
omdat kennis over de toekomst niet bestaat
Bang voor elk gevaar dat op
je levensweg ligt, de angst om
een verkeerde weg in te slaan
Het leven lijkt een grote verschrikking
Reacties op dit gedicht
timpe vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Yonathan
:
Maandag, april 16, 2001 11:23
misschien is het de angst waar we voor leven??? mooi gedicht, intens :))
Over dit gedicht
Auteur:
timpe
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
16 april 2001
Thema's:
[Toekomst]
[Onzekerheid]