Ik ben niet vrolijk
Das wat ze zeggen athans
Kvin t wel meevallen
Ik lach toch nog?
Ik ben niet vrolijk
Das wat ze zeggen athans
Het doet pijn als ik t hoor
Ik ben toch gewoon ok?
Ik ben niet vrolijk
Das wat ze zeggen athans
En het doet me verdriet
En ik weet niet eens waarom
***
Huilen
Altijd maar huilen
Ik kan niet stoppen
Het gaat niet over
Huilen
Altijd maar weer huilen
Mijn ogen branden
Kijken glazig vooruit
Huilen
Steeds opnieuw de neiging
Om te huilen, altijd weer
Ik weet niet wat t is
Huilen
Ik wil steeds vaker huilen
Om niks en om alles
Iedere dag weer
***
Ik erger me
Iedere keer weer
Ik ben jaloers
Iedere keer weer
Ik loop weg
Iedere keer weer
Ik wil huilen
Steeds opnieuw
Ik hoor aan wat ze zeggen
Over dat ik niet meer vrolijk ben
En dat ze bezorgt zijn
En of ik wel oke ben
Maar ik ben toch ook oke?
Of zie ik dan niet wat er
Aan de hand is?
Ik weet t niet meer